de ce a fost închis blogul acesta şi ce am mai descoperit între timp


am închis blogul o perioadă din pura plăcere de a-l vedea mort (masochistă, da). în plus, m-am aflat tot mai puţin în preajma laptopului, aşa că nu aş fi fost în stare să îl actualizez. apoi, recitirea informaţiilor vechi, deci trecute, mi s-a părut o scotocire inutilă, aşa că v-am scutit şi de asta. whatever, nu e o dramă mondială, nici măcar personală, deşi diana şi fistic au încercat să mă şantajeze pe mai multe căi în vederea redeschiderii prăvăliei.

ceea ce se şi întâmplă.

ce am mai citit: în continuare biografia lui Anais Nin în paralel cu Great Tales from the English History şi o istorie a fotografiei de la 1839 până în prezent, precum şi reviste de fotografie şi una de care mi-e ruşine să vă zic, totuşi vă zic, cică Slimming World (aşa, râdeţi! 😛 )

ce am mai fumat: NIMIC, evident.

ce am mai ascultat: Radio One, REM, MUSE, KAISER CHIEFS şi GLASVEGAS de pe sidi în maşină, iar  în casă la foarte maxim în toate boxuţele.

ce filme am mai văzut: filme pe care voi le-aţi văzut deja, n-are sens să menţionez, zic totuşi CINEMA PARADISO pentru că e vizionare obligatorie.

ce evenimente importante au avut loc: ţestosu şi soţia lui au fost în kenya şi s-au şi întors. nevătămaţi şi cu bateriile încărcate.

bro e la paris şi analizează vinurile, lăudându-le pe cele româneşti.

am dat de colegul meu din generală, danchiriac, care e neschimbat şi în Bruxelles şi care azi e tot la Paris şi care revine iar în Bruxelles şi apoi în Tulcica!

a nins în UK şi apoi a plouat şi s-a făcut derdeluş periculos pe străzi. pe acest derdeluş am pornit într-o zi în TENIŞI la plimbare, pentru că nu era frig de ghete, oricum. m-am deplasat ca o pinguină! nu am căzut.

onucul s-a înzdrăvenit şi doarme tot mai bine şi eu mă rog pentru ea să se odihnească aşa cum trebuie şi să fie sănătoasă pentru că o iubesc.

ce statistici uluitoare s-au mai făcut: toblerone consultă, în medie, cinci sute- şase sute de noi pacienţi pe lună. iar eu am slăbit 4 kilograme şi 300 de grame şi apoi am stopat pentru că am mâncat un sendviş la mcdonalds şi emendem, lucru care va fi ÎNDREPTAT diseară, la sală, prin mijloace spartane (atenţie: PRIMUL MEU SENDVIŞ LA MCDONALDS, EVER!)

ce descoperiri unice am descoperit: mărul ioanatan din mintea mea, adică bot-de-iepure, nu e, de fapt, ionatan, ci doar bot-de-iepure, adică Red Delicious, cum scrie aici. Ionatanul, adică Jonathan, este cu verde şi roşu şi nu are bot-de-iepure. Revelaţia a venit de la toblerone care şi-a întărit spusele cu imagini de pe google, edificatoare de altfel, precum şi cu experienţa în livezi de meri pe care le deţine lângă Sibiu.

la dispozitivul de calculare a enegiei emise de organismul uman, toblerone punea palmele şi linia de beculeţe se aprindea până la 70 la sută cam, şi pâlpâia apoi spre limita de jos, slăbită, în timp ce eu generam o linie de beculeţe CONSTANTĂ de până la 90 la sută care rămânea stabilă şi nu cobora decât doar după ce luam mâinile de pe dispozitiv!

cine m-a mai enervat:  în continuare, oamenii care vor să pară ceea ce nu sunt, artificialul şi anti-cearcănul.

ce proiecte de viitor am: să trăiesc. să câştig bani făcând ce-mi place. şi, în plus, să REdau viaţa anvelopei mele, după cum m-a învăţat chiar azi Prietenul meu:

catalin : Li…
catalin: tu ce ti-ai facut cu blogul?
catalin: (din nou)

li : L-am închis, Cătălin, adică l-am blocat
li : adică e el blocat.


catalin : de ce?


li : ăăăă, nu ştiu, simţeam că exagerez, că-s ridicolă şi că mă expun inutil.
li : mai ales că mă expun.
li : că aşa sunt eu, nu pot povesti la persoana a III-a
li : CA TINE

catalin : dar te expui celor dragi


li : da. celor dragi nu se mai numeşte EXPUNERE. dar citeau şi alţii, am simţit io.
li : care cred că râdeau de mine pe alocuri.
li : nici nu mai fac cine ştie ce lucruri interesante ca să mai scriu despre ele. iar ce aflu, ştie toată lumea, că se găseşte în cărţi.


catalin: eu nu stiam de pestii portocalii

li : dar nici nu e aşa important despre peştii portocalii
li : care de fapt erau roşii dar vezi şi tu ce poze fac


catalin : Li!!!
catalin : cum sa nu fie important!!?

catalin : mie mi se pare extrem de important


li: nu o să întreb de ce că poate mi-o şi iau


catalin: pentru ca pestii portocalii sunt, sa zic asa, extraordinari. Sunt foarte Li, pestii aia..

catalin : mie, din toate blogurile tale, cel mai drag imi era Blog de Li
catalin : tocmai pt ca era o anvelopa in care se poate trai

Well, o să încerc să VULCANIZEZ anvelopa şi vă somez ca atunci când mai ajungeţi pe aici să daţi cu clickul şi pe la world in my eyes deoarece acolo se află o altă parte din mine pe care mă străduiesc să lucrez şi în care am nevoie să cred. deşi nu prea mai pot da înapoi. şi nici nu vreau.

Şi, de dimineaţă, cum poate deja ştiţi, injectez această melodie ca să trăiesc în ea şi ea în mine. Ceea ce vă doresc şi vouă!

Ar fi minunat să o puteţi urmări până la capăt! 🙂


Advertisements

5 thoughts on “de ce a fost închis blogul acesta şi ce am mai descoperit între timp

 1. O, Slava Domnului!

  Imi place melodia, ai mai sharuit-o aici. Am urmarit+o pana la capat, e bine? Te pup! Nu mai inchide, te rog.

  Ai uitat sa spui eveniment important ca mi-a iesit ciocolata de casa ca o adevarata ciocolata de casa! 🙂 Spor la dieta, hi hi hi hi!

 2. Buna, Li.

  Nu trebuia sa mentionezi santajul sau daca tot ai facut-o, sa zici tot. Asadar, am santajat-o pe Li ca daca nu deschide blogul, o sa-mi deschid eu unul despre ea, in care o sa povestesc cum era la 18-20 de ani cand era depesista si ura barbatii si le dadea cu florile in cap pentru ca apoi sa planga de parere de rau. Eu am fost unul dintre acei nefericiti, dar cum vremurile sunt apuse si am imatranit, nu pot decat sa folosesc alte informatii despre Li pentru viitoare santaje care sa se bucure de mai mult succes. Multa succes blogului tau si de acum incolo.

  Cu drag,

  Fistique

 3. e vorba de One Night Only si al lor Just For Tonight. Una din preferatele mele zbenguitoare de primavara-vara 2008.

  Iar tie , Leigh, iti doresc exact ce ai spus ca imi doresti si tu mie.

  Si o portocala in plus… evident

 4. asa. foarte bine. acum nu te opri. mai zi.

  mai muzici. mai ce vezi.

  te imbratisez,sunt la birou,stii si tu cum e,dar te citesc.

  jackie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s