let a T-Rex fix the horizon


. concluzii: clinica lui toblerone este atât de aproape de casa lui toblerone încât azi pe la ora 10 când o sunat să vadă ce fac, am ieşit la fereastră şi am văzut un stol de păsări în ve (adică V) pe care, în numai UN MINUT l-a văzut şi el, din faţa clinicii. aşa de aproape e. apoi, casa lui toblerone este atât de atât de aproape de clinică încât tot în cadrul aceleiaşi convorbiri a anunţat că îmi trimite un avion care lasă două dâre albe pe cer în urma sa, lucru care s-a întâmplat după cam două minute. concluzia: avionul are viteză mai mică decât păsările în ve.

2. am primit un link pe Reţeaua Literară unde m-am minunat că există sorin dinco_ care în luna mai a acesui an a postat un dubios poem

azi am iubit o elevă/this morning I made love with a student,

adică e dotat şi cu traducere. din profil am mai aflat că la ora aceea lucra la un material intitulat “Cum am bătut măr un corigent” sau ceva de genul ăsta şi tot din acelaşi loc aflu că e în Tulcea. Toate acestea, deşi nu vă vine să credeţi, MĂ ÎNGRIJOREAZĂ!

3. azi am stabilit că măritişul meu nu este o prioritate, iar înfăptuirea de copii la fel. deşi am fost sfătuită cu marele drag să fac totuşi copii până în 34, am hotărât că sunt lucruri mult mai interesante de făcut pe lumea asta şi că nu vreau să fiu o mămică frustrată, nemulţumită că nu şi-a împlinit visele, care vise să le proiecteze apoi asupra odraslelor. iar dacă fiziceşte vorbind va fi prea târziu, cum MI SE TOT SUGEREAZĂ, o să înfiez un copil pentru că sunt destui copii care au nevoie de mame. sunt foarte clară în ce priveşte chestiile astea şi absolut amin.

4. Mini Me vrea să posteze pe blogul meu şi probabil că o va şi face, dacă tot vrea aşa.

5. am colectat cu VoDpoD nişte melodii care îmi plac mult şi dacă vreţi să le ascultaţi sunt aici, pe bandă, şi ele se deschid în clip şi nu părăsesc blogul. tare, nu?

5. la final, vreau să vă împărtăşesc un cântecel pentru copii care îşi schimbă înţelesul odată cu înaintarea în vârstă. vă rog să treceţi această lipire de blog în contul articolelor cu tentă sexuală. chiar dacă punctul de pornire este unul educativ. SAU POATE TOCMAI DE ACEEA!


Advertisements

One thought on “let a T-Rex fix the horizon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s