deci, am mai aflat nişte chestii mici ca nişte bubilici


în primul rând, am aflat că v-aţi exprimat opinia la sondaj şi asta mă bucură. 🙂
în al doilea rând, am aflat că deficitul de dopamină duce la dorinţa de a mânca mai mult, adică, unii oameni, pur şi simplu, nu se pot sătura dintr-o îngheţată pe băţ şi mai mănâncă una! cred că la fel e şi în cazul sexului. şi aici vine a treia descoperire, prilejuită de conversaţia cu onucul (care e licenţiată cu o lucrare pe tema “sexului în publicitate”, deci e “tatalor” când vine vorba de aşa ceva). deci oncul zise că citez oral sex is the sex of the future. lucru pe care şi ea la rândul ei l-a aflat din cercetările cercetătorilor cercetaşi în astfel de probleme. chestie logică dacă ne gândim la cât de safe este şi la cât de mult se împacă inclusiv cu deficitul de dopamină:)
am mai aflat că little masseuse are în plan să se căsătorească, evident, cu marele blur, lucru care mă face să mă întreb iar: “dar io când am de gând?”, bucurându-mă, în acelaşi timp, pentru hotărârile lor sinucigaşe, ăăăăă, pardon, împlinitoare de suflet. cum că aceşti oameni se iubesc cam dintr-a treia aşa că mi se pare normal să fie aşa (ok, nu chiar dintr-a treia, dar aşa pare. ştii tu, când vezi oamenii ăia care par că s-ar fi născut împreună sau s-au născut ca să fie împreună că altfel nu poate fi, you know what I mean).
ok, am mai aflat că polenta de care vă ziceam ţine bine loc de mămăligă, adică e chiar mămăligă, chiar dacă e destul de scumpă, 1.50 lire pentru cam două porţii.
de asemenea, am mai aflat că lui toblerone i-ar plăcea să facă parte din show-ul “jackass” (!!!), dar să nu mă spuneţi, că probabil o zis-o într-un moment vulnerabil, obsesiv-compulsiv şi profund masochist.
despre băuturi: nu uitaţi să beţi alcool. măcar un păhărel seara. face minuni. descoperirea e de ordin personal şi vine de la o împătimită a sucurilor reci şi a cafelelor fierbinţi. e minunat să afli că alcoolul te poate adormi mult mai bine decât o face un cântec de leagăn. mă rog, asta e o metaforă.
şi ar mai fi ceva: am descoperit că, până în acest moment, cei mai mulţi prieteni ai mei vor să citească pe blog despre CĂRŢI şi MUZICĂ (plus sex), dar cred că cei care au votat nu prea au citit paranteza, aşa că trebuie să mă apuc de treabă că văd că sunteţi oameni serioşi şi nu ţine cu zdrăgănele şi linkuri seci la youtube.
bine. promit să mă ţin de promisiune (deşi, la naiba, prefer să vorbesc despre sex, e relaxant şi face bine orişicui, pudicilor!). dar aştept în continuare răspunderi la sondaj. vă iubesc că aţi citit asta, deşi, logic, puteaţi face altceva. mai constructiv.:) ca să îmi scot pârleala o să vă introduc la THE METROS, despre care se spune aşa: “the next chapter in British pop is starting here”. adică with them. pe site-ul lor oficial aveţi trei clipuri, dar voi vedeţi-l şi ascultaţi-l măcar pe primul şi spuneţi-mi dacă am înnebunit că mă topesc după aşa ceva. 🙂 dacă nu, nu.

în rest, dacă tot văd că vă ronţăie curiozitatea, sunt într-o mare nebuloasă că nu ştiu cum să-mi pictez dovleacul. adică am un dovleac ADEVĂRAT şi vreau să-l înfrumuseţez. să-i fac ochi nas gură sprâncene gene gropiţe şi eventual o aluniţă hidoasă 🙂 revin când mă decid ce şi cum. ce? credeţi că-i aşa izi?

Advertisements

2 thoughts on “deci, am mai aflat nişte chestii mici ca nişte bubilici

  1. A fost o discutie elevata pe care eu si Li am purtat-o azi pornind de la lectiile de engleza a lui Mr. Big (Li stie:) ). Multumesc Love de reclama si te pup !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s